PEDIACYN – hidrogel

17,94 

Pediacyn™ je generacija hidrogelov, ki vsebujejo protivnetne in protimikrobne učinkovine za zdravljenje atopijskega dermatitisa, izdelke je primeren tudi za otroke od treh mesecev dalje.

Gel je enostaven za aplikacijo in vlaži kožo. Ni lepljiv in nima znanih stranskih učinkov, idealen za območje okoli obraza in vratu.

Šifra: 455932837 Kategorija:
Počisti

Hidrogel Pediacyn™ za zdravljenje atopijskega dermatitis ima naslednje lastnosti:

  • protivneten
  • zmanjšuje rdečico
  • zmanjšuje srbenje
  • protimikroben
  • pH nevtralno
  • varno za uporabo okoli ust, oči in nosu
  • netoksičen in necitotoksičen

Navodila za uporabo Pediacyna:

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke!

Izdelek je na voljo brez recepta. Kljub temu ga morate uporabljati pazljivo in skrbno, da vam bo najbolje koristilo.

Namen uporabe: Pediacyn™ je indiciran kot dodatek pri postopku celjenja rane, ki se lahko pozdravijo samo v drugi stopnji zrelosti. Pediacyn™ je namenjen za uporabo pri zdravljenju lezij povezanih z atopijskem dermatitisom. Pomaga pri vlaženju, medtem ko ustvari zaščitno prevleko na atopijskem dermatitisu pred fizičnimi, kemičnimi in mikrobnimi stiki.

Ravnanje pri uporabi:, Pediacyn™ je biokompatibilen za indicirano uporabo, ne draži kože in ne sproža alergijskih reakcij. Posebna opozorila in previdnostni ukrepi za ravnanje niso potrebni.
Sestavine: Electrolysed Water ● Sodium Magnesium Lithium Fluorosilicate ● Polydimethylsiloxane, trimethylsiloxy ● Sodium Phosphate (NaH2PO4) ● Sodium Sulfate (Na₂SO₄) ● Sodium Chloride (NaCl)a ● Free Available Chlorine (FAC) ● Hypochlorous Acid (HOCl)a ● Sodium Hypochlorite (NaOCl)b

Znamka

Pediacyn

Dodatne informacije

Količina:

45g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PEDIACYN – hidrogel”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.