DERMIFANT Otroška krema

15,95 

Vlažilna osnovna nega za občutljivo otroško kožo obraza, telesa, predela pod plenicami. Krepi kožno pregrado.

Z 20 % naravnega svetlinovega olja za zaščito kože.

Dermatološko preizkušena na atopijski koži – potrjeno odlično prenašanje na koži.

Šifra: 633322972 Kategorija:

DERMIFANT® Otroška krema je vsestransko uporabna: večkrat dnevno jo nanesite na obraz, roke in telo svojega otroka ter jo nežno vtrite. Za zaščito občutljivega predela pod pleničkami jo po vsaki menjavi pleničk nanesite na očiščeno kožo. Pozimi nudi krema izvrstno zaščito pred mrazom za obraz. Lokalno uporabljajte DERMIFANT Otroško kremo, za celo telo pa DERMIFANT Otroški losjon.

 • Neguje in ščiti suho, občutljivo kožo dojenčkov in otrok.
 • Dragoceno naravo svetlinovo olje (20 %) poskrbi, da je koža mehka in odporna.
 • Na predelu pod plenicami ščiti pred vlago in s tem pred pleničnim dermatitisom.
 • Izvrstna zaščita pred mrazom za obraz in roke.
 • Priporočajo babice in pediatri.
 • Dermatološko preizkušena na atopijski koži – odlično prenašanje na koži.
 • Brez dišav, barvil, konzervansov, parabenov in naravnih alergenov.

DERMIFANT® Otroška krema je namenjena osnovni negi kože, na primer pri

 • Ekcemu, atopijskem dermatitisu,
 • Vzdraženi, občutljivi koži,
 • Ekcemu okrog ust,
 • Nespecifičnih iritacijah (suha, luščeča se, pordela koža),
 • Intervalni terapiji s steroidi,
 • Zelo suhi koži.

Občutljiva koža dojenčkov in otrok se šele postopoma navadi na okolje in njegove vplive. Zato je lahko na začetku nenehno suha in luščeča se. Poleg tega je petkrat tanjša od kože odraslega in potrebuje čisto posebno zaščito. Zato je Allergika Pharma v sodelovanju s pediatri in babicami razvila linijo izdelkov DERMIFANT, ki jo proizvaja v skladu z najstrožjimi kakovostnimi zahtevami.

Recepture posnemajo naravni hidrolipidni film kože, dokazano krepijo kožno pregrado in so prilagojene ekstremno občutljivi koži. Linija DERMIFANT je medicinska nega kože, specilano za občutljivo , suho kožo dojenčkov in otrok, primerna je tudi za otroke z atopijskim dermatitisom – od 1. dneva življenja dalje.

DERMIFANT Otroška krema je multi-popravljalna nega, ki je vsestransko uporabna na suhi, luščeči se, srbeči koži, za nego kože npr. pri atopijskem dermatitisu, ekcemu okrog ust in pleničnem dermatitisu, pa tudi za zaščito pred mrazom. Redna uporaba Otroške kreme DERMIFANT preprečuje vnetja in srbenje. Izvrstno prenašanje na koži je potrjeno s klinično-dermatološkim testom uporabe.

Visok odmerek naravnega svetlinovega olja (20 %) naredi kožo mehko in odporno. Vsebuje visokokakovostne esencialne maščobne kisline, ki jih telo samo ne more tvoriti – te dokazano krepijo kožno pregrado. Kakovostni lipidi ščitijo občutljivo kožo pod pleničkami pred vlago in s tem pred pleničnim dermatitisom. Poleg tega 5 % glicerina skrbi za boljšo oskrbo kože z vlago, pospešuje celjenje ran in deluje antimikrobno. Vitamin E v Otroški kremi DERMIFANT zelo pozitivno vpliva na obnavljanje otroške kože.

Uporaba: DERMIFANT® Otroško kremo uporabljajte tako pogosto, kot je treba ali po priporočilu zdravnika na prizadetih predelih kože. Večkrat dnevno jo nanesite na obraz, roke in telo svojega otroka ter jo nežno vtrite.Za zaščito občutljivega predela pod pleničkami jo po vsakem previjanju nanesite na očiščeno kožo. Pozimi nudi krema izvrstno zaščito z obraz in roke pred mrazom. To kremo za lokalno uporabo odlično dopolnjujeta DERMIFANT Otroški losjon REPAIR za nego celega telesa in DERMIFANT Otroški šampon za umivanje otroka od glave do pet.

Samo za zunanjo uporabo. Hranite pri temperaturi do 25 °C.

Sestavine: Aqua ● Oenothera Biennis Seed Oil ● Petrolatum ● Glycerin ● Hydrogenated Castor Oil ● Glyceryl Isostearate ● Ozokerite ● Polyglyceryl-3-Oleate ● Tocopherol ● Hydrogenated Palm Glycerides Citrate ● Magnesium Sulfate ● p-Anisic Acid

Proizvaja: ALLERGIKA Pharma GmbH, Nemčija

Dodatne informacije

Količina:

100ml

Znamka

Dermifant